INSPORTLINE

S200i

€ 749,90

€ 644,90

Leveringstermijn: 2 - 5 dagen

Prijs kwaliteit onklopbaar.  Uniek schakelsysteem zoals er geen bestaat op een spinningbike.

Bekijk details

In voorraad

Details van het artikel

De elegante hometrainer inSPORTline inCondi S200i is ontworpen om een racefietsrit te simuleren, inclusief schakelen. Op het stuur kun je schakelen tussen 3 verschillende versnellingen op het "voorwiel" en 8 op het "achterwiel", waardoor je in totaal 24 gesimuleerde versnellingen hebt om uit te kiezen. Dit systeem wordt aangedreven door een 9 kg zwaar achtervliegwiel en een voorpoelie met riem. 

Het magnetische remsysteem zorgt voor een soepele aanpassing van de weerstand.De machine biedt een verscheidenheid aan programma's, waardoor u altijd precies het soort training vindt dat u zoekt. U kunt kiezen uit 6 vooraf ingestelde programma's, waaronder bergop rijden, racen of intervaltraining. Er is ook een HRC-programma, een herstelprogramma, een lichaamsvetprogramma en goede oude cardio. En als je kieskeurig bent, kun je je eigen programma's maken en opslaan (maar liefst 4).

En omdat dit model deel uitmaakt van de interactieve inCondi-serie, synchroniseert het met slimme trainingsapps, waardoor u uw training nog interessanter kunt maken door verschillende trainingsprogramma's, extra routes of een trainingsdagboek te gebruiken.

Als u van een racefiets houdt, is de Hometrainer inSPORTline inCondi S200i iets voor u. Het bullhorn stuur en racefietsstoeltje zijn gemaakt voor deze rijstijl. De fiets is ook voorzien van pedalen met clips en riemen en een frame dat je naar wens kunt aanpassen. Dan zijn er de 24 gesimuleerde versnellingen, die je fietstraining naar een ander niveau tillen. Schakelen is echter nog maar het begin. Als u geen zin hebt om de weerstand aan te passen, kunt u kiezen uit 6 vooraf ingestelde programma's waarmee u binnen een paar seconden kunt beginnen met rijden. Er is bergop rijden, rijden op de weg, bergrijden, racen, ontspannen rijden en intervaltraining. U kunt ook uw eigen programma's maken en opslaan (maar liefst 4). 

En als je klaar bent, kun je je herstelniveau controleren of je lichaamsvet meten.Dankzij de inCondi-technologie is deze hometrainer compatibel met een verscheidenheid aan fitness-apps die uw training naar een ander niveau tillen. Met de FitShow, Zwift of Kinomap apps kun je een virtuele race uitproberen, video's van real-life plaatsen bekijken of een trainingsdagboek starten.

Cardio is een geweldige manier om wat calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren. In het HRC-programma past de machine automatisch de weerstand aan om de hartslag van de gebruiker in een optimale zone te houden, waardoor uw training zo effectief mogelijk wordt. Om uw hartslag bij te houden, kunt u de sensoren gebruiken die in de handgrepen zijn ingebouwd of de meegeleverde borstband. De machine is ook compatibel met andere 5kHz analoge hartslagmeters.