INSPORTLINE

INCONDI UB60i

€ 799,00

€ 713,40

Leveringstermijn: 1 - 5 dagen

De keuze van FITNESSDEALS

Bekijk details

In voorraad

Details van het artikel

Hometrainer inSPORTline inCondi UB60i


Op zoek naar een stevige, maar toch vrij compacte machine voor het verbeteren van conditie en het versterken van benen, ontworpen voor het hele gezin? Houd je van moderne technologie en wil je je training aantrekkelijker maken? Hier ben je aan het juiste adres!


Hometrainer inSPORTline inCondi UB60i geschikt voor thuisgebruik. Een hoog trainingsrendement wordt gegarandeerd door een vliegwiel van 7 kg en een stil magnetisch remsysteem dat dit vliegwiel instelbaar kan maken op 32 moeilijkheidsgraden. En dankzij het minimale geluidsniveau kan het hele gezin in één kamer tv kijken en de hometrainer gebruiken zonder iemand te storen.


Hoge stabiliteit en laadvermogen


Het belangrijkste voordeel is de algehele kwaliteit van de verwerking. Dankzij de robuuste carrosserie en hoogwaardige materialen zijn hoge stabiliteit en een hoog draagvermogen tot 150 kg gegarandeerd. Tegelijkertijd kan het ook goed worden gebruikt door lange gebruikers.


Ideale stoel


Het zitje op de hometrainer is zeer aangenaam en comfortabel dankzij het gemakkelijk horizontaal en verticaal verstelbare en comfortabele zadel. Het stuur met verstelbare kanteling en softgrip-oppervlak heeft extra lange en ruime handvatten, waardoor het gemakkelijk is om de meest comfortabele positie te vinden.


Rijke software


De hometrainer is voorzien van een computer met topdesign en vele functies. Omdat het een ergometer is, wordt de lastcontrole elektronisch uitgevoerd via de computer. Het biedt een verscheidenheid aan vooraf ingestelde programma's met verschillende moeilijkheidsgraden. Het wordt ook aangevuld met speciale programma's zoals de FAT-functie, die het lichaamsvetgehalte (BMI) of HRC-programma kan meten dat de belasting aanpast aan de optimale hartslag. Last but not least heeft het ook een programma voor de fitnesstest (Recovery).


Technische prameters:


Gewicht vliegwiel 7 kg


Verhouding (midden: vliegwiel) 1: 8,1


Weerstandsregeling elektronisch


Weerstandsniveaus 32


Remsysteem magnetisch


Stationair ja


Totaal programma's 20


Vooraf ingestelde programma's 12


Gebruikersprogramma's 1


HRC-programma ja


WATT-programma ja


Hersteltest ja


Lichaamsvet meten ja


Handmatig programma ja


HRC-sensor ja


Flessenhouder nr


Tablethouder ja


Transportwielen ja


Nivelleringssysteem ja


Borstbandontvanger ja


Borstriem inbegrepen ja


Audio-ingang nr


Vouwframe nr


Totale afmetingen 102 x 56 x 149 cm


Afmetingen in opgevouwen toestand X


Max. laadvermogen 150 kg


Max. gebruikershoogte 200 cm


Gewicht 38,2 kg


Stroombron Netadapter 9V, 1,3A voor AC 100V ~ 240V


Categorie HA (volgens EN957)


Gebruik thuis