INSPORTLINE

Incondi ET660i II

€ 1.321,65

De Keuze van FITNESSDEALS

Bekijk details

Helaas, dit product is uitverkocht

Details van het artikel

De elliptische trainer inSPORTline inCondi ET660i zal uw training naar een ander niveau tillen. De handmatige hellingsverstelling biedt nog twee hellingsniveaus, zodat u bergop kunt lopen en dus extra spiergroepen kunt inschakelen. Het magnetische remsysteem biedt nog eens 16 weerstandsniveaus. Het zorgt ook voor een ongelooflijk stille werking!


Deze elliptische trainer heeft een verscheidenheid aan geavanceerde functies, waarvan de beste inCondi-technologie is, waarmee u de machine kunt synchroniseren met de app op uw telefoon en kunt kiezen uit een breed scala aan programma's, waaronder verschillende vooraf ingestelde programma's met verschillende terreinprofielen, populair HRC-programma's of een herstelprogramma. Met de app kun je ook een virtuele route plannen op je telefoon / tablet en overal ter wereld rennen!


De machine heeft twee paar handvatten - een paar bewegende handvatten en een paar vaste handvatten met ingebouwde hartslagmeters. Hierdoor hoef je je armen niet te gebruiken tijdens je training als je dat niet wilt. Op de vaste handvatten zitten ook praktische knoppen waarmee je snel het weerstandsniveau kunt wijzigen.


Ga bergopwaarts


Verstelbare helling zorgt voor een intensere training. Omdat je harder moet trappen als je bergop gaat (net als op een echte fiets), kun je meer calorieën verbranden en met name verschillende spiergroepen, bilspieren en hamstrings activeren.


Altijd in contact met de rest van de wereld


Met inCondi-technologie kunt u de machine via Bluetooth synchroniseren met de app op uw telefoon en overal ter wereld een route instellen. De machine past de weerstand automatisch aan het werkelijke terrein aan, waardoor het hardlopen nog realistischer wordt. Bovendien, zoals u weet van Street View, kunt u tijdens uw training realtime beelden van uw route bekijken.