INSPORTLINE

Airin spinning bike

€ 789,03

Fluisterstil en super veel trainingsplezier

Bekijk details

Helaas, dit product is uitverkocht

Details van het artikel

Spinning Bike inSPORTline Airin


Bent u op zoek naar een solide machine voor conditietraining en versterking van de benen, die kenmerkend is voor een onmiskenbaar design, maar ook met zijn technische parameters? Wil je een machine waar je met plezier mee gaat sporten en die je niet alleen zult waarderen ter voorbereiding op het wielerseizoen? Ben je op zoek naar een trainer met een geweldige prijs / prestatie verhouding? Je hebt de juiste gevonden!


Spinning Bike inSPORTline Airin is een robuuste trainer met een stille riemaandrijving geschikt voor thuisgebruik. Het grote voordeel is een premium vliegwiel van 20 kg en een soepele weerstandscontrole die zeer intuïtief en eenvoudig te bedienen is.Remsysteem en stabiliteit


Een van de belangrijkste voordelen van het Airin-model is het magnetische remsysteem, dat een aantal positieve eigenschappen heeft. Het is betrouwbaarder, efficiënter, onderhoudskosten zijn veel lager, terwijl de werking vrijwel geruisloos en soepel is. Het is een van de weinige trainers die is uitgerust met deze technologie.

De constructie van de machine zelf is ook zeer duurzaam en stabiel, wat gepaard gaat met een hoog draagvermogen van 150 kg.
Belangrijkste kenmerken:

stille riemaandrijving
lage onderhoudskosten, hoge betrouwbaarheid
stabiel stalen frame met anticorrosiebehandeling
3-delige cranks met afgedichte machinelagers
dubbelzijdige aluminium pedalen JD-304 - met clip en SPD-systeem
smartphone houder
zacht, ergonomisch gevormd zadel
opmerking: de snelheidssensor kan niet worden gebruikt. Wenst u toch een computertje te gebruiken dan kan u een fietscomputer monteren.