INSPORTLINE

AirBike inSPORTline Pro+

€ 999,00

Professionele Airbike voor een prijsje

Bekijk details

Helaas, dit product is uitverkocht

Details van het artikel

AirBike inSPORTline Pro


De AirBike inSPORTline Pro is een moderne cardio-machine waarmee de gebruiker in zijn eigen tempo kan trainen, d.w.z. u hoeft de weerstand niet zelf aan te passen. Het enige wat je hoeft te doen is harder trappen. Het stevige frame zorgt voor een maximale gewicht van 160 kg, waardoor de machine stabiel blijft, zelfs onder zware belasting. Doordat de oefenarmen met handgrepen en de pedalen aan de ventilator zijn bevestigd, kunt u tegelijkertijd uw armen en benen oefenen. Of u kunt uw benen tegen de voetsteunen duwen en alleen uw armen oefenen. Met dit geavanceerde systeem kunt u kiezen of u het hele lichaam wilt trainen of alleen het onderste of bovenste deel.


De AirBike inSPORTline Pro biedt een verscheidenheid aan programma's om je training diverser te maken. Naast een snelle start, kunt u ook kiezen uit vooraf ingestelde intervaltrainingsprogramma's en doelgerichte programma's. Er zijn twee intervaltrainingsprogramma's. U kunt echter ook uw eigen programma opzetten en uitvoeren. U zult wellicht ook waarderen dat u uw eigen doelhartslag kunt instellen. Wanneer u dit doet, zal de hometrainer u vertellen hoe hard u moet trappen om dit te bereiken. U kunt alle belangrijke informatie volgen op een gemakkelijk te lezen LCD-scherm.


Luchtweerstand


Dankzij een uniek luchtremsysteem hoef je de weerstand niet aan te passen. De ventilator draait, afhankelijk van hoe hard je trapt. Hoe harder je trapt, hoe hoger de weerstand (de weerstandsaanpassing is snel en soepel).


Intervaltraining


Vooraf ingestelde intervalprogramma's, waarmee u uw training met een druk op de knop kunt starten, zijn een van de belangrijkste kenmerken van de Airbike Pro hometrainer. Intervaltraining wisselt korte perioden van intense anaërobe training af met minder intense herstelperioden, waardoor u vet verbrandt. Als u niet tevreden bent met de lengte van de vooraf ingestelde programma's, kunt u uw eigen programma instellen en uitvoeren.


Verstelbare stoel


Een correcte zithouding is de basis van een effectieve hometraining. Daarom heeft de Airbike Pro een verstelbare stoel met comfortabele, ergonomische vulling. U kunt de hoogte van de stoel (11 posities) en de horizontale positie (7 posities) aanpassen aan uw behoeften.


Belangrijkste kenmerken:


Hometrainer met luchtremsysteem voor intensieve training


Gemakkelijk af te lezen LCD-scherm


Comfortabel verstelbare stoel


Transportwielen


Bidonhouder (inclusief bidon)


Telefoonhouder


Ongelijk vloer verstelsysteem


Signaalontvanger borstband (5 kHz) - borstband is niet inbegrepen, we raden aan Polar borstbanden te gebruiken


7 programma's: 2 vooraf ingestelde intervalprogramma's, handmatig intervalprogramma, doelwaarde (tijd, afstand, verbrande calorieën, hartslag)


Display toont: tijd, omwentelingen per minuut, snelheid, afstand, verbrande calorieën, watt en huidige hartslag