Gymost

Endurance EN2

€ 1.599,00

Bekijk details

Helaas, dit product is uitverkocht

Details van het artikel

De Gymost Endurance EN2 loopband is uitermate geschikt voor professioneel gebruik. De loopband is voorzien van een sterke 5 PK AC motor en heeft een gewicht van 230 kg. Met een hellingshoek van maar liefst 15% en een top snelheid van 22 km/h is het mogelijk om alles uit je training te halen. De Endurance EN2 biedt veel comfort en dankzij zijn strakke en moderne design kan de loopband overal geplaatst worden.

AC motor
Wat deze loopband zo professioneel maakt is voornamelijk de motor die gebruikt wordt. Er wordt gebruik gemaakt van een sterke 5 PK AC motor. Een AC motor biedt verschillende voordelen ten opzichte van een standaard DC motor. Een AC motor is beter bestemd tegen wisselingen in helling of snelheid, de reden hiervan is dat een AC motor geen slijtbare koolborstels heeft. Het gevolg hiervan is dat de Gymost Endurance EN2 een langere levensduur heeft dan modellen met een DC motor.

Gymost
Gymost kenmerkt zich door zijn kwalitatief hoogwaardige producten voor professioneel gebruik. Daarbij biedt Gymost een zeer compleet assortiment van diverse producten voor de volledige inrichting van een sport- of revalidatie ruimte. Wil je een volledige ruimte inrichten met ons professioneel apparatuur, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Materiaal
De loopband van Gymost heeft een gewicht van 150 kg en is tot 160 kg belastbaar mede dankzij zijn stevige constructie. Voor een optimale loopervaring is de loopband voorzien van een dempingsysteem met 4 elastische kussens en 4 gepatenteerde kussensystemen. Met zijn sterke 5 PK AC motor kan er een topsnelheid behaald worden van 22 km/h. Het brede loopoppervlak van 58 cm kan tot een helling gezet worden van maar liefst 15%. Hierdoor kan er een realistische training gewaarborgd worden. De Endurance EN2 is voorzien van transportwieltjes, daarmee is het mogelijk de loopband naar een andere locatie te verplaatsen.

Display
Het display van de Endurance EN2 loopband is voorzien van vele opties en onder het trainen geeft het continu een weergave van de volgende gegevens:

Snelheid
Trainingstijd
Afstand
Hartslag
Hellingshoek
Calorieënverbruik

Dankzij de handsensoren wordt je hartslag weergegeven en is het mogelijk te trainen via een hartslagprogramma. Dit is een van de 36 vooraf ingestelde programma’s daarnaast beschikt hij ook nog over een manueel programma en 3 user programma’s. Om comfortabel te kunnen trainen is het display voorzien van leuke accessoires. Muziek luisteren tijdens je training? Dat kan door middel van de MP3-aansluiting en de ingebouwde speakers. Wil je jezelf even volledig focussen, dan kun je gebruik maken van de koptelefoonaansluiting. Dankzij de USB-poort kun je eenvoudig je telefoon opladen. Daarbij is de loopband voorzien van een detecting en body-fat functie.

Conclusie
De loopband Endurance EN2 van Gymost is een professioneel topmodel. De sterke AC motor in combinatie met het zware gewicht zorgt ervoor dat hij een lange levensduur heeft. Door zijn vele programma’s en verschillende accessoires is het mogelijk om variërend en comfortabel je trainingsdoelen te behalen. In combinatie met andere apparaten van Gymost, is dit tevens een perfecte invulling voor sportruimtes.

Technische specificaties
Motorvermogen 5 pk
Maximum snelheid 22 km/h
Hellingshoek instelbaar Elektrisch
Hellingshoek niveau's 15 Levels
Demping 4 elastische kussens en 4 gepatenteerde kussensystemen
Transportwieltjes ✓
Ingebouwde speakers ✓
MP3-speler ingang ✓
Ventilator ✗
Montage Eenvoudige eind montage
Onderhoudsarm ✓

Programma functies
Aantal Programma's 40
Hartslagprogramma ✓
Hartslagmeting Handsensoren
Koppeling borstband mogelijk ✗
Borstband bijgeleverd ✗
User settings ✓
Koppeling met tablet mogelijk ✗
Tablethouder ✗

Bediening
Armgreep hellingshoektoets ✗
Hellingshoek direct keuze toets ✓
Armgreep snelheidtoets ✗
Snelheid direct keuze toets ✓

Display gegevens
Display weergave: Afstand ✓
Display weergave: Snelheid ✓
Display weergave: Tijd ✓
Display weergave: Calorie verbruik ✓
Display weergave: Hartslag ✓
Weergave display: Hellingshoek ✓
Display weergave: Grafiekweergave ✓
Weergave display: Circuit weergave ✗

Details van het artikel

MAXIMAAL GEBRUIKERSGEWICHT
160kg
KLASSE
Professioneel
GARANTIE ONDERDELEN
2 jaar
GARANTIE FRAME
Levenslang
GARANTIE BEDRIJVEN
1 jaar
EAN CODE
8718627091777
AFMETING LOOPVLAK
155 x 58 cm