BH

Helios

EAN: 8431284798574

€ 789,00

Leveringstermijn: 1 - 3 werkdagen

Bekijk details

Details van het artikel

BH Helios SpinbikeDe BH Fitness HELIOS is een indoor bike gemaakt voor de wielerliefhebber. De meest realistische manier van trainen bij u thuis! – De Helios van BH Fitness is met zijn 22kg vliegwielgewicht, en Poly-V aandrijving een ideale indoor bike voor thuisgebruik. In het bijzonder geschikt voor wielerliefhebbers die thuis fanatiek willen trainen zoals bijvoorbeeld in een sportschool. Ontworpen voor een gemiddelde trainingsintensiteit van 7 tot 20 uur per week.

BH Fitness, de toonaangevende specialist op het gebied van sport apparaten voor zowel thuis als professioneel gebruik. Onderdeel van de bh-groep een bedrijf met meer dan 100 jaar historie.

EigenschappenHet vliegwielgewicht van 22kg maakt van deze indoor bike een serieuze trainingspartner – Hoe zwaarder het vliegwielgewicht hoe meer weerstand bereikt kan worden. Daarnaast zorgt een zwaarder vliegwielgewicht ervoor dat de bike stabieler staat, ook bij het staan op de pedalen.
De Poly-V aandrijving zorgt voor een stille en onderhoudsvrije aandrijving van het vliegwielgewicht (dit omdat deze niet gesmeerd hoeft te worden).
Deze spinfiets maakt gebruik van een doortrapsysteem, je kunt dan ook niet zomaar stoppen met trappen (benen stilhouden) wat bijvoorbeeld op de meeste hometrainers wel kan.
Zeer precies handmatig instelbaar weerstandssysteem die de mogelijkheid biedt de intensiteit van de training gemakkelijk op elk moment te verstellen. Dit type remsysteem, in tegenstelling tot een magnetisch remsysteem die vaak bij hometrainers worden gebruikt, zorgt ervoor dat de training zeer veeleisend kan zijn.
Komt met een noodrem waarmee het wiel op elk moment gestopt kan worden. Tijdens een fanatieke training is er hierdoor de geruststelling dat indien noodzakelijk de training snel gestopt kan worden.
Zeer robuuste structuur - Optimale weerstand en stabiliteit voor gebruikers met een gewicht tot (maximaal) 105 a 110kg.

Monitor
De indoor bike komt met een overzichtelijke LCD monitor. De monitor geeft tijd, snelheid, afstand en calorieën weer.

Afmetingen en instellingen
Horizontale en verticale instelling van het zadel en het stuur tot op de millimeter
Het zadel vormt zich door het ergonomische ontwerp naar de gebruiker.
Komt met een triatlonstuur die de gebruiker de mogelijkheid biedt om de ideale houding aan te nemen tijdens de training; staand, zittend of liggend
Afmetingen: 128 x 57 x 131 cm
Gewicht: 63kg
EAN: 8431284798574Specificaties voor: BH Helios Spinbike


  • Maximale belasting in kg: 110
  • Gewicht vliegwiel in kg: 22
  • Aantal trainingsniveaus: Frictie